TABOULÉ
Plat tradicional libanès
· 60g cuscús
· 60ml aigua
· 1 ceba tendra petita
· 1 o 2 tomàquets madurs
· 1 mica de cogombre (opcional)
· Un grapat d'olives
· 1 cullerada sopera de julivert picat
· 1 cullerada sopera de menta picada
· 1 cullerada sopera de panses (opcional)
Salsa:
· 50 ml de suc de taronja
· 20 ml de suc de llimona
· 2 cullerades soperes d'oli
· 1 gra d'all ratllat
· Sal
Posar una mica d'oli en una olla i torrar lleugerament el cuscús, afegir un got d'aigua bullint, apagar el foc, tapar i deixar reposar de 3 a 5 min.
Separar la sèmola amb l'ajuda d'una forquilla i deixar refredar en una font .
Tallar les verdures a dauets petits. Combinar tots els ingredients de la salsa. Barrejar les verdures amb la sèmola, afegir les panses, les olives i la salsa. Remenar bé perquè es barregin els sabors.
Contacte
C/ La Jota, 126-128
Barcelona
93.519.57.97 / 600.54.36.28