TABOULÉ

 

Plat tradicional libanès

 

· 60g cuscús

· 60ml aigua

· 1 ceba tendra petita

· 1 o 2 tomàquets madurs

· 1 mica de cogombre (opcional)

· Un grapat d'olives

· 1 cullerada sopera de julivert picat

· 1 cullerada sopera de menta picada

· 1 cullerada sopera de panses (opcional)

 

Salsa:

 

· 50 ml de suc de taronja

· 20 ml de suc de llimona

· 2 cullerades soperes d'oli

· 1 gra d'all ratllat

· Sal

 

Posar una mica d'oli en una olla i torrar lleugerament el cuscús, afegir un got d'aigua bullint, apagar el foc, tapar i deixar reposar de 3 a 5 min.

Separar la sèmola amb l'ajuda d'una forquilla i deixar refredar en una font .

Tallar les verdures a dauets petits. Combinar tots els ingredients de la salsa. Barrejar les verdures amb la sèmola, afegir les panses, les olives i la salsa. Remenar bé perquè es barregin els sabors.

 

Contacte

C/ La Jota, 126-128

Barcelona

93.519.57.97 / 600.54.36.28